2018. szeptember 23. vasárnap Tekla

Fizethetnek a taxisok: saját pénzből kell átprogramozni a készülékeket


Jön a mérési bizonylat, a viteldíjjelzőre átnevezett taxiórákat pedig át kell programoztatni, és ennek költsége a taxisokat terheli majd.

Egy új kormányrendelet-módosítással bevezetnék a mérési bizonylatot is a taxikban, a régi taxiórákat pedig viteldíjjelzőkké nevezik át. A készülékeket át kell programoztatni, hogy megfeleljenek az új előírásoknak, és ez körülbelül 20-30 ezer forintos egyszeri költség lesz a taxisoknak - írja a Világgazdaság.

Az Országos Taxis Szövetség a lapnak elmondta,  kezdeményezték, hogy a kormány járuljon hozzá ehhez a költséghez, hiszen ez a módosítás inkább a fogyasztók érdekeit szolgálja.

 

 

 

 

NEM SOKÁIG LESZ ILYEN OLCSÓ A FINANSZÍROZÁS!

Noha a kamatok rekord alacsony szinten vannak, elemzők szerint már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Éppen ezért nem árt sietni, most ugyanis még kölcsönből is megérheti finanszírozni költséges terveinket, legyen szó otthonunk korszerűsítéséről, családi autónk lecseréléséről, vagy épp egy fizetős tanfolyam elvégzéséről. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a K&H Bank nyújtja, náluk 20 033 forintos törlesztőt ígér a 8,81%-os THM; de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében 20 252 forintos törlesztővel számolhatunk havonta. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB Bank, a Budapest Bank, a Cofidis, az ERSTE Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Iparági figyelmeztetés: rengeteg magyar család maradhat fűtés nélkül
Csak hetekre előre lehet időpontot egyeztetni a fűtésszerelőkkel.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk