2018. július 21. szombat Dániel, Daniella

Fizethetnek a taxisok: saját pénzből kell átprogramozni a készülékeket


Jön a mérési bizonylat, a viteldíjjelzőre átnevezett taxiórákat pedig át kell programoztatni, és ennek költsége a taxisokat terheli majd.

Egy új kormányrendelet-módosítással bevezetnék a mérési bizonylatot is a taxikban, a régi taxiórákat pedig viteldíjjelzőkké nevezik át. A készülékeket át kell programoztatni, hogy megfeleljenek az új előírásoknak, és ez körülbelül 20-30 ezer forintos egyszeri költség lesz a taxisoknak - írja a Világgazdaság.

Az Országos Taxis Szövetség a lapnak elmondta,  kezdeményezték, hogy a kormány járuljon hozzá ehhez a költséghez, hiszen ez a módosítás inkább a fogyasztók érdekeit szolgálja.

 

 

 

 

MIT SZÓLNÁL 490 EZER FORINTHOZ?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Íme, egy példa: kalkulátorunkban 490 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja havi 16 075 forintos törlesztővel; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank ajánlata sem, amely esetében 16 273 forintos havi törlesztővel kalkulálhatunk. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, a Raiffeisen Bank, az ERSTE Bank, valamint a Budapest Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ennyiért gályáznak a napszámosok a magyar gyümölcsösökben
Jócskán emelkedtek az órabérek tavalyhoz képest.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS