8 °C Budapest

Féláras a vonatjegy a Szigetelőknek: mi kell hozzá?

2016. augusztus 9. 19:04

Féláras alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START az augusztus 10-17. között zajló Sziget Fesztiválra utazóknak. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető Budapest-Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarra, Kelenföld és Kőbánya-Kispest állomásra. A Sziget Fesztiválra való utazás, illetve hazautazás során zsúfoltság alakulhat ki egyes vonatokon, ezért a MÁV-START helyjegyváltást javasol. A fesztivál végén a hazajutás megkönnyítésére a vasúttársaság Bécsig mentesítő járatot állít forgalomba.

Az utazási kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon érvényes. Első osztályú utazás esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni, illetve meg kell váltani az igénybe vett vonat típusának megfelelő pót-, illetve helyjegyet is. Jegyváltáskor jelezni kell a pénztárnál, hogy az utas a Sziget rendezvényre utazik, így jogosult a félárú alkalmi menettérti menetjegy vásárlására. A kedvezmény legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, azaz augusztus 9-től vehető igénybe, a visszautazást pedig a rendezvény utolsó napját követő napon, azaz augusztus 18-án éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a belépő (karszalag) felmutatásával, vagy az alkalmi menettérti jegy rendezvény helyszínén történő lebélyegeztetésével érvényes. A bélyegzés helyszíne a "Sziget városközpontban" található MÁV-START-os mobilpénztár-autónál lesz, ahol nemzetközi menetjegyváltásra is lehetőség nyílik. Ennek nyitvatartási ideje: augusztus 10-16. között 11-20 óráig - augusztus 17-én viszont már nem lesz pénztár a Szigeten! A bélyegzés elmulasztása vagy a karszalag hiánya esetén az alkalmi menettérti jegyet a menetjegy-ellenőrzést végző jegyvizsgáló a vonaton teljesárú menetjegyre egészíti ki, és a kiegészítést menettérti útra számítja fel. A kedvezményt a GYSEV nem biztosítja. A rendezvény ideje alatt a helyszínen a MÁV-START mobilpénztár-autónál 20 százalékos kedvezményű menetjegyek válthatók a MÁV-START szolgáltatási területén bármely viszonylatra, igény szerint egy útra vagy menettérti útra.

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm