7 °C Budapest

Ezt nem gondoltad volna: ezek a legnépszerűbb kocsik Magyarországon

Pénzcentrum
2019. augusztus 22. 08:30

Egy friss összeállításból kiderül, milyen személyautókat használnak a magyarok a legnagyobb számban, melyik modellből mennyi fut az utakon. A Vezess.hu Magyarország 35 legnépszerűbb autómárkáját szedte össze.

Az elmúlt 3-4 esztendőben az új és a használt autók forgalomba állítása is folyamatosan rekordokat döntött, a Belügyminisztérium (BM) szerint 3,64 millió darab az aktuális mennyiség (2018 év vége).

A Swiftek és az Astrák országa vagyunk, sanszos, hogy a legtöbben eltalálnák mindkettőt, ha szembe jönne a kérdés: milyen autóból van a legtöbb nálunk? Darabra magasan kiemelkedik a hazai járműparkból a Suzuki hosszú évekig Esztergomban gyártott kisautója és az Opel kontinensszerte húzómodellnek számító kompaktja. Ford Focusból 3575 darab újra került rendszám 2018-ban, használtan beérkezett változatai pedig 5575 példánnyal első helyen végeztek tavaly az importautók éves toplistáján.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem