2020. október 20. kedd Vendel

Ezért tértek vissza a farkasok, medvék Magyarországra: kell tőlük félnünk?


Már nem is csak arról van szó, hogy olykor Magyarországon is felbukkannak a nagyragadozók, valójában már meg is telepedtek nálunk. A szakértő szerint meg kell próbálnunk együttélni velük, mert ők is és mi is itt fogunk maradni.

Időről időre felröppennek a hírek, hogy medvét, farkast vagy hiúzt láttak a magyar erdőkben, sokszor videóval vagy fotóval dokumentálva az észlelést.

Nézz kürül a Pénzcentrum Személyi Kölcsön kalkulátorában, ahol kiválaszthatod a számodra legkedvezőbb ajánlatot

Sokak számára talán elszigeteltnek tűnhetnek ezek az esetek, szakértők szerint ugyanakor már nem is csak arról beszélhetünk, hogy olykor Magyarországon is felbukkannak ezek a nagyragadozók: valójában már meg is telepedtek. Méghozzá természetes úton jelentek és jelennek meg hazánkban, tehát nem egy visszatelepítési folyamatról van szó.

A HelloVidék szakemberek segítségével kereste a választ arra, hogy miért kezdődött el ez a tendencia, milyen változásokat idéz elő és hogyan alkalmazkodhatunk hozzá. Az ugyanis biztos: a nagyragadozókkal meg kell próbálnunk együttélni, mert ők is és mi is itt fogunk maradni.

További részletek a cikkben!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.15-10.21
Országos

Lidl

10.15-10.21
Országos

Auchan

10.15-10.21
Országos

Tesco

10.15-10.21
Országos

Spar

10.15-10.21
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó