2020. augusztus 8. szombat László

Ezek ma a legjobban ellátott megyék Magyarországon: itt a lista


Az elmúlt évben is rengeteg fejlesztés zajlott az országban, A HelloVidék pedig annak járt utána, hogy miként alakult a települések infrastrukturális ellátottsága, ehhez a KSH legfrissebb adatsorát vették alapul. Megnéztük azt is, hogy az egyes megyékben milyen magas a munkanélküliségi- és foglalkoztatási ráta, valamint a havi nettó átlagkereset.

A kormány több fronton támogatja a családokat, akik új- vagy használtlakást szeretnének vásárolni. A családvédelmi akcióterv segítségével többféle módon juthatunk lakáshitelhez, és ott van még a falusi csok is azok számára, akik vidéken képzelik el az életüket.

Hivatalos statisztika arra vonatkozóan még nem látott napvilágot, hogy mely települések iránt volt eddig a legnagyobb érdeklődés a falusi csok szempontjából. Azonban az elmúlt évben a HelloVidék a falusi csok aloldalának látogatottsági adatait folyamatosan monitorozta, így ezekből az adatokból különféle tendenciákat és következtetéseket lehet leszűrni.

A legfrisebb adatokból az látszik, hogy a megyék közül Pest megye a legnépszerűbb, az oldalmegtekintések alapján a kattintások 7,32 százalékát zsebelte be. Pest megye után a Fejér megye iránt érdeklődtek a legtöbben. A második helyen a kattintások 3,06 százalékával ez a megye áll. A harmadik Borsod-Abaúj-Zemplén megye lett, ami a kattintások 2,33 százalékát birtokolja. A negyedik helyen Veszprém megye 2,32 százalékkal, de szorosan az ötödik helyen mögötte Győr-Moson-Sopron megye zár 2,24 százalékkal.

A cikk folytatódik: IDE kattintva el tudod olvasni az egészet!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.