2019. május 27. hétfő Hella

Ezek a legjobb éttermek most a Balatonnál: itt a top 50-es lista


Bemutatták a 2019-es "Kóstold körbe" kiadványt, mely számos hasznos információval szolgál a Balatonhoz érkező turistáknak - írja a HelloVidék.

A kiadvány 50, egész évben nyitva tartó vendéglátóegységet listáz, pénztárcától és ízléstől függően így bárki találhat benne kedvére valót. Helyet kaptak benne a legegyszerűbb strandbüfék és halászcsárdák mellett a fine diningra szakosodott luxuséttermek és borászatok is. A HelloVidéknek Tóth Balázs, a Gasztropiknik ötletgazdája elmondta: "Bízunk abban, hogy a kiadvány sokak örömére lesz." Laposa Bence, a kiadványt jegyző Balatoni Kör elnöke hozzátette:

Elmondható, hogy öt év elteltével a Balatoni Kör a térség meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, mind a Balaton kommunikációjába, mind a rendezvényekbe, mind a Balatonnal kapcsolatos ügyekben. A Balatoni Kör egy olyan szerepet tud betölteni ma már, ami sok esetben megkerülhetetlenné teszi.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

A tények magukért beszélnek: a férfiak több pénzt vernek el, mint a nők
A magyarok nem tudnak elszakadni a készpénztől, pedig drága mulatság...


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS