2019. június 27. csütörtök László

Ez nem sok magyar városnak jön össze: 150 évbe tellett, de nekik meglett


Fennállásának 150 éves története alatt idén először kapta meg az Év Múzeum elismerést a nyíregyházi Jósa András Múzeum. Erről, és az elmúlt évek sikereiről, valamint az idei tervekről a HelloVidék készített interjút Dr. Rémiás Tiborral, az intézmény igazgatójával.

Fennállásának 150 éves története alatt idén először kapta meg az Év Múzeum elismerést a nyíregyházi Jósa András Múzeum, aminek igazgatója a következőképp foglalta össze gondolatait:

Én eleve azért jöttem ide, hogy megújuljon a múzeum, úgy gondolom, hogy ez sikerült. De az Év Múzeuma díj átvétele nem azt jelenti, hogy most már ülni kell a babérjainkon, hanem folyamatosan színvonalas, szebbél szebb és jobbnál jobb kiállításokat, tudományos konferenciákat, kiadványokat kell szerveznünk, rendezünk, kiadnunk. Jó úton vagyunk, jó irányba indultunk el, de ezt továbbra is folytatnunk kell

- mondta el a lapnak Dr. Rémiás Tibor, aki hozzátette soha nem voltak még annyian a múzeumban látogatóként, mint eddig. Erre pedig a munkatársak nem voltak felkészülve, éppen ezért

ezt annyira tudatosan meg kell szerveznünk, hogy mindenkinek be kellett kapcsolódni a látogatók fogadásába, de látjuk, hogy megérte. Megkaptuk az elismeréseket és megkaptuk a lakosságtól azt, hogy most már figyelnek ránk, megismernek engem az utcán, megállítanak és megkérdezik, hogy mikor lesz új kiállítás.

- tette hozzá az igazgató, aki azt is elmondta a lapnak, hogy idén a Vidor fesztiválra élesítették legnagyobb attrakciójukat, a Szinyei Merse Pál munkásságát bemutató festményeknek a kiállítását. Ennek a címe a Szinyei impressziói lesz. Ezt a kiállítást Magyarországon 2019-ben mindössze két városban lehet látni, május 17-én nyílt meg Kaposvárott és augusztus 23-án fog megnyílni nálunk és november 23-ig lehet majd látogatni ezt a szenzációs, nyolcvan festményt bemutató tárlatot.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

06.27-07.03
Országos

Aldi

06.27-07.03
Országos

Auchan

06.27-07.03
Országos

Lidl

06.27-07.03
Országos

Spar

06.26-07.03
Országos

Praktiker

Tavasz, nyár, kert
04.04-07.31
Országos

  Ajánlatunk