2019. április 26. péntek Ervin

Ez gyors volt: nem jár az M3-as metró a felújított szakaszon


Nem közlekedik az M3-as metró a felújított szakaszon. A Budapesti Közlekedési Központ facebook oldala alapján hatósági zárás miatt közlekedhetünk pótlóbusszal Újpest-központ és az Árpád híd között.

Friss!
Az M3 metró szerelvényei 9:46 órától ismét forgalomba álltak és a felújítás idején érvényes menetrend szerint közlekednek. 

A nem várt fennakadás miatt tömegek torlódtak fel az aluljáróban. A közlekedési nehézségről olvasónk tájékoztatta a Pénzcentrumot. 

A BKK az utasok türelmét kérte, amikor röviden reagált a leállásra a közösségi médián keresztül.

A 3-as metró déli szakaszának felújítása is döcögősen indult, továbbra is nagy tömeggel kell számolni a Nagyvárad térnél a pótlás miatt.

Kisállat okozta a füstölést a Gyöngyösi utcai állomáson
Ma, 8:45 órakor az M3 metróvonal Gyöngyösi utcai állomásán tűzjelzés történt. A füstölést az ott dolgozók a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megszüntették, a metróállomást kiürítették.

Az M3 metró északi szakaszának felújítási munkái során a gyorsabb és biztonságosabb anyagmozgatás megvalósítása érdekében az alagutat a földfelszín felé megnyitották, emellett nagy mennyiségű földmunkák is voltak a felújítás időszaka alatt. A megnyitott alagútszakasz körbekerítése és biztonsági őrzése mindvégig biztosított volt, azonban hermetikus lezárása nem volt megvalósítható. Ennek következményeként kerülhetett be egy kistestű emlősállat a Gyöngyösi utca metrómegálló üzemi területén elhelyezkedő elektromos szekrénybe, itt zárlatot okozott, amely a mai napon a füstjelenséget okozta.

Az M3-as metrópótló autóbusz nem állt meg a Gyöngyösi utcai megállónál a hatósági zárás miatt. Állomáspótló autóbusz közlekedik az Árpád híd és Újpest-városkapu megállók között. 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 26 778 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 13,69%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 26 823 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a Cofidis, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Spar

04.25-04.30
Országos

Interspar

04.25-04.30
Országos

Aldi

04.25-04.30
Országos

Lidl

04.25-04.30
Országos

Auchan

04.25-04.30
Országos

Tesco

04.23-04.30
Országos

Praktiker

Tavasz, nyár, kert
04.04-07.31
Országos

  Ajánlatunk