2018. július 23. hétfő Lenke

Ez durva lesz: özönvíz és szélvihar tarolhatja le az országot


Az Országos Meteorológiai Szolgálat frissítette veszélyjelzését, aminek alapján szerdán igencsak bedurvulhat a helyzet Magyarországon. Ez pedig helyenként özönvíz szerű esőzéseket és nagy széllökéseket jelent.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat frissítette veszélyjelzését, aminek alapján szerdán igencsak bedurvulhat a helyzet. Holnap főleg a Tiszántúlon kell zord időjárásra számítani, olyanra, hogy a nyugati határon kés megyében is narancssárga fokozatra változott a vészjelzés.


Figyelmeztető előrejelzés - OMSZ

Mindez azt jelenti, hogy a viharok folyamán a szél akár a 80 km/h-s sebességet is elérheti, sőt helyenként rendkívül sok, akár 40 milliméter csapadék is eshet. Jobb lesz tehát az érintett országrészekben vigyázni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a K&H Bank nyújtja, náluk 20 033 forintos törlesztőt ígér a 8,81%-os THM; de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében 20 252 forintos törlesztővel számolhatunk havonta. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB Bank, a Budapest Bank, a Cofidis, az ERSTE Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS