2020. november 29. vasárnap Taksony

Ez a kerület meglépte: mostantól kizárólag a helyi lakosoké parkolóhelyek egy része


Terézváros a mostani parkolóhelyek 30 százalékát hamarosan kizárólagos használatra a VI. kerület lakóinak adja át az esti órákban.

Budapest VI. kerülete Soproni Tamás polgármester bejelentése alapján a napokban elkezdik kiszorítani Terézváros utcáiról az idegen autókat. A táblával megjelölt helyeken 18 és reggel 7 óra között csak helyi lakosok parkolhatnak majd. A forgalomtechnikai tervek már elkészültek, így hamarosan megkezdődhet a táblák kihelyezése - olvasható Terézváros Facebook bejegyzésében.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fontos változás a sárga csekkeknél: hamarosan véget érhet egy korszak Magyarországon?
Aki ragaszkodik a csekkes megoldáshoz, az is sokszor már telefonon fizeti be.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS