2020. november 30. hétfő András, Andor

Erről minden autósnak tudnia kell: óriási fennakadások várhatóak a szezon előtt


Az idei téli gumi szezonban a kiszállítás fogja jelenteni a legnagyobb kihívást minden e-kereskedő számára.

Évről évre nő azok száma, akik interneten vásárolnak gumiabroncsot. Amikor az időjárás miatt a téli gumi szezon jobban egybeesik a karácsonyi vásárlásokkal, a Black Friday akciókkal, jelentősen belassulnak a kiszállítások. Napok helyett, akár hetek is lehetnek. Idén a korona vírus járvány további kihívások elé állít bennünket - online vásárlások számának drasztikus növekedése általánosságban, logisztikai kapacitás és munkaerő szempontból is.

A szállítmányozó cégek igyekeztek minden lehetséges módon felkészülni, de a BHPgumi-s eddigi 10 éves tapasztalatunk alapján, nem lehetséges akkora extra kapacitásokkal készülni, hogy az idén elég legyen. Javasoljuk, hogy aki teheti, mielőbb vegye meg a téli gumikat és szereltesse fel, hogy közlekedés közben abroncsok tekintetében biztonságban tudhassa magát és családját.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Ez más mint a filmeken: így tűnik el több ezer gyerek Magyarországon 2020-ban is
Nincs új a nap alatt, súlyos lyukak vannak a rendszerben.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS