6 °C Budapest

Érintőkártyával is fizethetünk a balatoni luxusfesztiválon

2015. május 29. 18:02

Idén is fizethetünk egy érintéssel a legnagyobb fesztiválokon, így a Balaton Soundon is - tudta meg a Pénzcentrum a szervezőktől.

Hivatalossá vált a 9. MasterCard Balaton Sound fesztivál végleges programja. A Zamárdiban július 8 és 12 között megrendezésre kerülő zenei rendezvényre minden eddiginél több teraszt, vízparti stéget, lounge-ot, koktélbárt és partihelyszínt ígérnek a szervezők. Sőt, egy jachton is lesznek rendezvények.

A fesztivál hivatalos fizetőeszközei − a fesztiválkártyák mellett − a MasterCard PayPass egy érintéssel működő bankkártyák, melyek gyors és egyszerű készpénzmentes fizetést biztosítanak, hiszen fizetéskor csupán hozzá kell érinteni őket a kártyaolvasó terminálhoz.

Azoknak a kártyabirtokosoknak, akik elviszik magukkal a saját, egyérintéses kártyájukat a rendezvényekre, fesztiválkártyát sem kell kiváltaniuk: már meglévő MasterCard vagy Maestro egyérintéses kártyájukkal a fesztiválokon ugyanúgy fizethetnek, mint a hétköznapi vásárlásoknál.

A MasterCard Balaton Sound fesztiválra napijegyek 12-15 ezer forintos áron kaphatók, a bérletek 44 900 - 49 900 forintba kerülnek. VIP napijegyeket 30 ezer forintért, míg VIP bérleteket 70-80 ezer forintért vásárolhatunk.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm