2019. július 17. szerda Endre, Elek

Érik a gigavihar, kiadták a riasztást: besárgult az ország vasárnap éjfélig


Napközben (főleg a délutáni, esti órákban) nagyobb számban a középső és a keleti országrészben valószínű zivatar, de helyenként nyugaton is előfordulhat villámtevékenység. Éppen ezért az OMSZ vasárnap éjfélig elsőfokú veszélyjelzést adott ki az országra.

Egészen vasárnap éjfélig első fokú veszélyjelzés van érvényben az országban, hiszen főleg délután és az esti órákban nagyobb számban a középső és a keleti országrészben valószínű zivatar, de helyenként nyugaton is előfordulhat villámtevékenység. 


Forrás: OMSZ

Az OMSZ hivatalos oldalán felhívja a figyelmet, hogy "a zivatarokat lokálisan jelentősebb mennyiségű (> 20 mm) csapadék, szélerősödés (~50-70 km/h), illetve néhol kis méretű jég kísérheti. Az esti órákban mindenütt csökken a csapadékhajlam, az éjszaka első felében még a középső országrészben lehet némi zápor, majd ott is megszűnik a csapadéktevékenység." Valamint jelzik, hogy étfőn veszélyjelzési kritériumokat érintő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Brutál drágulás a magyar boltokban: ez kerül 127 százalékkal többe
Több termék is keményen megdrágult egyetlen év alatt Magyarországon.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk