2020. október 20. kedd Vendel

Elbúcsúzhatnak a TOITOI vécéktől a fesztiválozók


Nem találkozhatnak többet a soproni VOLT fesztivál, a Balaton Sound, vagy épp a Sziget Fesztivál látogatói a TOITOI márkanévvel. Könnycseppeket nem kell hullatni, az emblematikus mobilvécék maradnak, csak épp új nevet kapnak.

27 év után átnevezik Magyarország első mobil illemhely-szolgáltatóját: a cég (és a WC-fülkék) is elhagyják a TOITOI márkanevet, és

yoo!

néven folytatják.

A TOITOI (azaz a yoo!) aktív szereplője, kiszolgálója mind az építőipar, mind a rendezvények piacának: a tavalyi évben átlépték az 1 milliárd forintos árbevételt, és már külföldi piacokon - például Ausztriában - is jelen vannak.

A kezdeti 25 db mobil WC fülkéből - a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően - mára majd' 10 ezer darab mobil WC fülke parkkal rendelkezünk, szolgáltatásainkat megtalálhatóak családi ház építkezésektől a legnagyobb fesztiválokig

- idézi a keddi közlemény Solti Andrást, a cég vezetőjét.

A cég ma már az alaptípusok mellett számos extrákkal feleszerelt termékekkel is rendelkezik: komplex, teljes körű szolgáltatást nyújtanak a szaniter berendezések terén, akár zuhany, iroda konténerekkel, melyeket VIP kivitelben is biztosítanak. Munkájuk során környezetbarát, újrahasznosítható, és újrahasznosított anyagokat illetve biológiailag lebomló szereket használnak fel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.15-10.21
Országos

Lidl

10.15-10.21
Országos

Auchan

10.15-10.21
Országos

Tesco

10.15-10.21
Országos

Spar

10.15-10.21
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó