2020. szeptember 21. hétfő Máté, Mirella

Egyre többen vásárolnak otthonról: még az új autó is házhoz jön


A használtautó-kereskedői hálózatok rendszeresen fertőtlenítik magyarországi telephelyeiket és az eladásra kínált gépkocsikat. Továbbra is nyitva tartják magyarországi telephelyeiket a nagyközönség előtt, emellett megnövelt online és call centeres értékesítési kapacitás, és díjmentes autó kiszállítás jár az ügyfeleknek.

Rendszeresen fertőtleníti telephelyeit és az általa kínált gépkocsikat, valamint elegendő kézfertőtlenítőt biztosít a telephelyein megforduló vásárlók számára - írja az AAA AUTO közleményébe. Arról is gondoskodnak, hogy megfelelő személyes teret biztosítsanak a vásárlók számára, így az érintettek nem kerülnek közeli kontaktusba az értékesítő személyzettel és más ügyfelekkel. A tesztvezetéseket végző eladók szigorúan betartják a társaság által komolyan ellenőrzött higiéniai előírásokat. Az ügyintézés a vevők számára fenntartott, külön irodában történik.

Vásárlóink figyelmét szeretném felhívni arra, hogy a járvány idején a fertőzés elkerülésének egyik leghatékonyabb módja, ha a tömegközlekedés helyett saját autóval érkeznek hozzánk

 - nyilatkozta Karolína Topolová, az AAA AUTO vezérigazgatója.

Ezt figyelembe véve nemrég kibővítették az alacsonyabb árkategóriájú használt autók kínálatát. "Most több száz gépkocsit kínálunk kedvezményes áron. Ha valaki részletre szeretne vásárolni gépkocsit, akkor kedvező feltételek mellett biztosítjuk megbízható partnereink hitelkonstrukcióit - hangsúlyozta Karolina Topolová.

Emellett megnövelték online és call centeres értékesítési kapacitásukat is, és díjmentesen szállítják ki vevőiknek a megvásárolt gépkocsikat. Ezek mellett a magyar kormány által kihirdetett szabályok szerint folytatják napi működésüket, azaz kora reggeltől 15:00 óráig tartanak nyitva.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.