21 °C Budapest

Csütörtök reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. február 18.)

2021. február 18. 07:45

Csütörtökön indulnak a nagy akciók! Ha nem akarsz lemaradni a nap legfontosabb híreiről, vagy arról, milyen időre kell ma készülni, esetleg hogy hol érdemes intézni a bevásárlást, olvass el minden információt egy helyen a Pénzcentrumon. Nem csak a napi árfolyamot, a lottószámokat is megtudhatod! Mutatjuk, mit hoz ezen a héten a csütörtök, 2021. február 18.

Névnap

Bernadett

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 358.40 Ft
USD: 297.51 Ft
CHF: 331.01 Ft
GBP: 412.02 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 44416.15
OTP: 13590 Ft
MOL: 2240 Ft
RICHTER: 8765 Ft

Skandináv lottó

Országos középtávú előrejelzés

Február 18. csütörtök: A legtöbb helyen kisüt hosszabb-rövidebb időszakra a nap, de a Dél-Dunántúlon csak lassan oszlik fel az éjszaka képződött alacsonyszintű rétegfelhőzet, illetve köd. Ugyanez északkeleten tartósabban megmaradhat, ott helyenként egész nap borult marad az ég. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szelet kora délutánig időnként élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 8 és 12 fok között alakul, de az északkeleti megyékben csak 2, 7 fok lesz. Késő estére -4, +4 fokra hűl le a levegő.

Február 19. péntek: Nyugat felől erősen megnövekszik, főleg az ország északi és keleti területein meg is vastagszik a felhőzet. Valamikor a késő délutáni, esti óráktól számíthatunk a felhőzet csökkenésére nyugati, délnyugati irányból. Számottevő csapadék nem valószínű, de elszórtan előfordulhat szitálás, hajnalban északkeleten néhol ónos szitálás, hószállingózás. Este az északkeleti megyékben kisebb esőre is számítani kell, a határ közelében pedig néhol havas eső, hó is hullhat. Helyenként megélénkül a déli, délutántól a Dunántúlon az északnyugatira forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +2 és -4 fok között alakul, de az északkeleti határvidéken -5, -9 fokot is mérhetnek. Kora délutánra többnyire 7 és 14 fok közé emelkedik a hőmérséklet, de az Északi-középhegység térségében csupán 1, 6 fok valószínű.

Február 20. szombat: Délelőtt általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, délutántól már csökkenhet az erősen felhős területek aránya. Főleg a Dunától keletre fordulhat elő helyenként szitálás, az északkeleti vidékeken éjszaka és délelőtt szórványosan kisebb eső, néhol esetleg ónos eső, havas eső. Éjjel, reggel és estétől ismét sokfelé számítani kell párásságra, ködre. A Dél-Dunántúlon helyenként megélénkül a nyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +4, a csúcshőmérséklet általában 7 és 15 fok között alakul, ezen belül délnyugaton mérhetik a magasabb értékeket, ugyanakkor a tartósabban felhős, párás részeken 3, 6 fok valószínű.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Nedvesek, csúszósak lesznek az utak, fokozott óvatossággal közlekedjünk! Délután már csak az Északi-Középhegységben, illetve a Dunántúlon néhol lehet csapadék, havazás, hószállingózás, nyugaton havas eső, eső formájában is. Éjszaka előbb egy meleg, majd egy hidegfront hoz újabb csapadékot, amelyből az északnyugati határ környékén eső, ónos eső is lehet. Szerdán a csapadékzóna egyre keletebbre szorul, általában eső várható, de északon néhol ónos eső eshet. Északkeleten továbbra is havazás várható, amely pár cm friss hóréteget okozhat.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Gyenge hidegfronti hatás fogja szervezetünket megterhelni.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm