2020. július 4. szombat Ulrik

Brutális összegeket visz el a gyerek nyaralása: még sincs már szabad hely


Körülbelül 10 százalékkal drágultak a nyári táborok tavalyhoz képest, a legtöbb tábor azonban már márciusban megtelt és csak várólistára tudják felvenni a gyerekeket - írja az atv.hu.

Legolcsóbbak a napközis táborok, ezek átlagosan 35 ezer forintba kerülnek egy hétre, az ottalvós táboroknál ez már kb. 50 ezer forint. A luxus táborok pedig akár több százezer forintba is kerülhetnek. Az árak az összes kategóriában kb. 10 százalékkal nőttek.

Idén a sporttáborok népszerűsége nőtt, őket az idegennyelvi táborok követik, de népszerűek az informatikai és programozó táborok is, készségfejlesztő és katonai táborok is - mondta el az ATV Híradójának Tóth Béla, a táborfigyelúő.hu ügyvezetője.

A szakértők arra hívják fel a figyelmet, hogy bárhova is küldik a gyereket, figyeljenek rá, hogy a szervezők megfelelnek-e az alapvető feltételeknek, például, hogy felelősségre vonhatók-e.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk