2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Brutális bejelentést kaptak a Budapestre ingázók: ez durván megkönnyítheti az életük


A legfrissebb hírek szerint megvalósul Budapesten a Déli Körvasút projekt. A tervek szerint a beruházás  gyorsabbá teheti a városon belüli vasúti személyközlekedést, illetve jelentősen csökkentheti az agglomerációból Budapestre zúduló gépkocsiforgalmat is - írja a Magyar Nemzet.

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) vezérigazgatója, Vitézy Dávid számolt be a hírről, miszerint megvalósul Budapesten a Déli Körvasút projekt. A beruházás célja, hogy a 

a körvasúton 10-15 percenként járhassanak a vonatok,

összekötve az érdi, a budaörsi és a környező budai agglomerációt, Budafok-Nagytétényt, Kelenföldet, az újbudai egyetemvárost, a Soroksári út térségét és a Déli városkaput, valamint a Népliget térségét Kőbánya-Kispesttel, a reptérrel és a pesti agglomeráció¬val.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 3 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk