2020. július 2. csütörtök Ottó

Bombariadó a Nyugatiban: jelentős késésekre lehet számítani

  • Pénzcentrum.hu/MTI
  • 2014. június 18. szerda 22:40

Budapest Nyugati pályaudvart 21 óra 20 perctől teljesen lezárta a rendőrség bombariadó miatt. Jelenleg sem fogadni sem indítani nem tud vonatot a pályaudvar - közölte a MÁV.

Friss! 23:00 után újraindult a közlekedés
Újraindult a közlekedés a Nyugati pályaudvaron, miután a rendőrség engedélyezte a közlekedést - közölte a Mávinform nem sokkal 23:00 óra után.

A vasúttársaság közlése szerint a vonatok - igaz, jelentős késéssel - már beérkeznek és indulnak a Nyugatiból. A menetrend szerinti közlekedés a feltorlódások és a szerelvényfordulók miatt csak holnap hajnalra állhat helyre. Addig 40-50 perces késések is előfordulhatnak.


21 óra 05 perckor ismeretlen telefonáló jelezte a rendőrhatóságnak, hogy bombát helyeztek el a Nyugati pályaudvaron. A bejelentést követően a rendőrség 21 óra 20 perckor lezárta a Nyugati pályaudvart, a tűzszerészek megérkezése után.

A vonatok a szobi oldalról Rákospalota-Újpest, a ceglédi, a szegedi és a lajosmizsei vonalról, csak Kőbánya-Kispest állomásig tudnak közlekedni és onnan indulni. A vizsgálat előre láthatóan körülbelül másfél 2 órát vesz igénybe. A menetrend szerinti közlekedés a szerelvényfordulók miatt csak holnap hajnalra állhat helyre.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fordult a kocka: nem kell már levadászni a jó munkaerőt, kedvükre válogathatnak a cégek
Zdravka Demeter Bubaloval, a MOL-csoport HR igazgatójával beszélgettünk.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk