18 °C Budapest

Bolondját járatja velünk az időjárás: szél, napsütés és eső is lesz

MTI
2016. április 10. 18:30

A jövő héten folytatódik a változékony, sokszor szeles idő. A hét első felében még több napsütés ígérkezik, akár 25 Celsius-fokig melegszik a levegő, a hét közepétől viszont ismét többfelé várható csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat  országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn még az ország nagyobb részén felhős vagy erősen felhős idő várható rövidebb napos időszakokkal. Számottevő csapadék nem várható, de a Dunától keletre helyenként kisebb zápor előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-11 fok között valószínű, nyugaton lesz a hűvösebb. A legmagasabb hőmérséklet 15-20 fok között várható, a Tiszántúlon lehet a legmelegebb.

Kedden sok napsütés várható. Északkeleten lehet felhősebb az ég, és arrafelé helyenként záporeső is kialakulhat. A Dunántúl déli felén többfelé megerősödik a szél is. A leghidegebb órákban 4-10 fok lehet. Nappal 17-23 fokig melegszik a levegő.

Szerdán kezdetben gyengén felhős, napos idő várható, késő délután, este viszont már elszórtan záporra, zivatarra is számítani lehet. A minimumhőmérséklet 5-11, a maximumhőmérséklet 20-25 fok között alakul.

Csütörtökön többfelé várható záporeső, főként keleten zivatar is kialakulhat. Emellett a szél is erős, többfelé viharos lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 8-13, a legmagasabb hőmérséklet 14-20 fok között alakul.

Pénteken többnyire gyengén felhős, napos idő várható, néhol fordulhat elő záporeső. Helyenként erősödik meg a légmozgás. A leghidegebb órákban 4-9 fok lehet. Napközben 16-22 fokig melegszik a levegő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Szombaton többórára kisüt a nap, de helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. Több helyen megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 6-11, a maximumhőmérséklet 15-22 fok között valószínű.

Vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan valószínű zápor, zivatar. Többfelé megerősödik a szél. A leghidegebb órákban 7-12 fok lehet. Napközebn 14-21 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem