2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Bezárhat éjjelre a Liszt Ferenc repülőtér? Komoly lépéseket tenne a főváros


Tarlós istván kijelentette: éjfél és hajnali öt között nem lehetne forgalom a reptéren, és a berepülési útvonalon is változtatnának.

A repülőgépek okozta zajszennyezés kezelése a Közfejlesztések Tanácsának csütörtöki ülésén az egyik legfontosabb kérdés volt: Tarlós István el akarja érni, hogy éjszakai repülési tilalmat vezessenek be a Liszt Ferenc repülőtéren - jelentette ki a főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában.

Mint mondta, legfeljebb egy éven belül meg szeretnék valósítani, hogy legyen teljes repülési tilalom éjfél és hajnali 5 között. Valamint azt is el akarja érni, hogy változtassanak a berepülési útvonalon, a zajszennyezést pedig másképp mérjék, és az ellenőrzést vegye át a közlekedési hatóság.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk