2020. augusztus 12. szerda Klára

Betört a jövő Magyarországra is: így szerezhetsz jogosítványt drónokra

  • 24.hu
  • 2020. január 10. péntek 12:31

A drónok forgalmazásával foglalkozó Duplitec Kft. a Pest Megyei Kormányhivatal által tanúsított felnőttképzési intézménnyé vált - írja a 24.hu. Ennek eredményeképp januárban elindítja az államilag elismert drónpilóta-képzést.

A Duplitec Képzésközpont januárban induló államilag elismert "Alapfokú UAV kezelő képzése" 30 órában (20 óra elmélet és 10 óra gyakorlat) oktatja a pilóta nélküli légi járművek biztonságos irányítását és üzemeltetését.

A képzés azoknak javasolt, akik szeretnék elsajátítani a drónozás elméleti ismereteit, valamint magabiztos gyakorlati tudást szeretnének szerezni a pilóta nélküli légi járművek tekintetében, és a későbbiekben esetleg a munkájuk során akarják alkalmazni a tanultakat - írja a lap.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Betesz a koronavírus a kollégista létnek: erre készülhetnek ősszel a diákok
A koronavírus, ahogy szinte mindent, a kollégiumi életet is átrajzolja.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.