2018. április 26. csütörtök Ervin

A telefonjukon lógnak külföldön a magyarok: van aki ráfizetett


Többet telefonáltak utazásaik során a magyarok az európai uniós roamingdíjak tavaly júniusi eltörlése óta - írja keddi számában a Világgazdaság a három magyarországi mobilszolgáltatótól kapott tájékoztatásra hivatkozva.

A Magyar Telekom szerint több mint egymillió ügyfelük használta az EU-roamingot. A Telenor is hasonlóról számolt be: a szabályozás életbelépése óta azt tapasztalták, hogy növekedett a roamingot igénybe vevők száma. A Vodafone-nál is növekedés volt tapasztalható.

Olyan is előfordult azonban, hogy félreértés miatt egy-egy ügyfél ráfizetett az EU-roamingra, például azért, mert roaminghívásnak gondolta a belföldről az EU-ba indított hívásokat is. Ebben az esetben viszont továbbra is a nemzetközi hívásra vonatkozó feltételek és díjak érvényesek.

JÓL JÖNNE 3 MILLIÓ FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 12,94%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az ERSTE Bank, a Cofidis, továbbá a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS