2018. június 24. vasárnap Iván

A budapesti munkaerőhiány tolhatja meg a debreceni reptér szekerét


A debreceni repülőtér utasforgalma jelentősen emelkedik, a G7 azt vizsgálta meg, hogy milyen hatással van ez a város gazdaságára és turizmusára.

Meredeken emelkedik a debreceni reptér utasforgalma. Míg 2012-ben még 50 ezernél kevesebb utast szolgáltak ki a légi kikötőben, addig tavaly már több mint 300 ezret. A G7 összehasonlította, hogy az egyes vidéki városokban mekkora mértékben növekedett az elmúlt időszakban a külföldi vendégéjszakák száma, az adatokból pedig az derült ki, hogy a debreceni növekedés átlagosnak a mondható, a reptér tehát nem hozott kimagasló eredményeket ezen a fronton.

A helyi gazdaság erősítése szermpontjából viszont fontos lehet, hogy a 200 ezres (európai szemmel nézve) kisvárosból már 15 úticél érhető el közvetlenül repülővel. A lap példaként hozza, hogy a városban már háromezer munkahely van az SSC-szektorban, amely iparág jelentős munkaerőhiánnyal küzd a fővárosban. Azzal ugyanis, hogy Nyugat-Európából egyre több helyről válik közvetlenül elréhetővé Debrecen, fejlődhetnek a cégen belüli üzleti kapcsolatok, amely fejlesztéseket hozhat a helyi versenyszektorban.

JÓL JÖNNE 3 MILLIÓ FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg. A  törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 ezer forintos törlesztőrészlettel a K&H Bank nyújtja, de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank 46 324 forintos törlesztőt igérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, és az UniCredit Bank konstrukcióit is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk