2019. július 17. szerda Endre, Elek

700 a sör, de pár száz forintból kijön a vacsora: ez az igazi budget-fesztivál


Sokkal barátibb árakkal találkozhattak az EFOTT-ra látogatók az átlagos fesztivál árakhoz kepest. Sört már 700 forintért lehet például venni, de a fesztiválon a költséghatékonyság érdekében üzemel egy Lidl és egy Fornetti is.

Meglehetősen barátiak az árak az EFOTT-on a többi fesztiválhoz képest: 700 forint a sör, a Fornettiben és Lidlben pedig kb. ugyanolyan áron vasárolhatunk élelmiszert, mint bárhol az országban. A fesztivál szervezői perszer arra azért figyeltek, hogy alkohol a diszkontnál ne legyen, úgyhogy sem a boltban, sem a dohányboltban nem lehet kapni.

Riporterünk szerint a lejutás meglehetősen könnyű volt, aki vonattal utazik Budapestről, annak például pár száz forint. Az esti órákban egyáltalán nincs tumultus, bár a vagonokban nagyrészt fesztiválozó fiatalokkal lehet összefutni. Azt persze az így érkezőknek fontos tudniuk, hogy az állomásról kb. 40 perc séta a fesztivál helyszíne, persze van lehetőség fesztiválbusz használatára vagy egyszerűen taxira. Ez utóbbi nem olcsó, a fuvar hozzávetőlegesen 3 500 forint.

Emberünk arról is beszámolt, hogy a Sound vagy a Sziget áraihoz képest is barátságosabb az EFOTT, a 700 forintos sör mellé a többi alkoholt nagyjából budapesti árakon mérik, és a már említett két boltláncnál pár száz forintból jóformán meg lehet vacsorázni.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,75 százalékos THM-el, és havi 85 891 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 80 439 forintos törlesztőt ígér a 2,66 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,70 százalékos THM is alacsony, 80 631 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a OTP Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Brutál drágulás a magyar boltokban: ez kerül 127 százalékkal többe
Több termék is keményen megdrágult egyetlen év alatt Magyarországon.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk