10 °C Budapest

24 fokos meleggel búcsúzik az október

MTI
2018. október 28. 19:02

Kevésbé napos, inkább borús, szeles idő várható október utolsó napjaiban. Jelentősebb lehűlésre egyelőre nem kell készülni: jövő héten fagy nem várható, napközben is 20 fok körül alakulnak majd a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfő reggelre délnyugaton már csökken a felhőzet, később az ország más területein is kisüthet pár órára a nap. Elszórtan zápor, egy-egy zivatar is kialakulhat, nagyobb eséllyel a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén. Nagy területen erős, helyenként viharos lesz a szél. A minimumhőmérséklet 11-16 fok között valószínű. A nappali maximumok 19-26 fok között alakulnak.

Kedden többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is. A szél is megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 11-18 fok lesz. Napközben 17-24 fokig melegszik a levegő.

Szerdán napos, csapadékmentes idő várható. A szél időnként élénk, a Kisalföldön erős lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5-10, a legmagasabb hőmérséklet 16-22 fok között alakul.

Csütörtökön, november elsején eleinte kevés felhő lesz az égen, majd a megnövekvő fátyolfelhőzet mellett estefelé már vastagabb felhők is sodródnak a Dunántúl fölé, ott már néhol kisebb eső, zápor is előfordulhat. Helyenként ekkor is megélénkül a légmozgás. A leghidegebb órákban 5-10, napközben 17-24 fok között alakul a hőmérséklet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Pénteken helyenként lehet eső, zápor. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-14, a legmagasabb hőmérséklet 19-24 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A szél időnként megélénkülhet. A minimumhőmérséklet mindkét nap 8-13 fok között alakul. Szombaton napközben 19-24, vasárnap 17-22 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm