21 °C Budapest
Silhouette of joyful young Asian mother holding hands of cute little daughter looking at airplane through window at the airport while waiting for departure

Villámakciót hirdetett a Ryanair: most tényleg nevetséges árakon repülhetsz ezekbe a városokba

2023. május 3. 11:08

Az ír légitársaság is meghirdette nagy tavaszi akcióját: 10 ezer forint alatt is vásárolhatunk repülőjegyeket Európa népszerű nagyvárosaiba. Összeszedtük a legütősebb akciókat, és azt is, mire érdemes figyelni foglalás előtt. 

A Wizz Air után a Ryanair is meghirdette tavaszi akcióját: olcsó repülőjegyek kínál több európai városba is június végéig. Prágába 6 ezer forint alatt juthatunk el május 16-án, május 23-án, 30-án és 31-én. Visszafelé május 23-án és 30-án a legolcsóbbak a jegyek. De júniusra is vannak kedvezményes jegyek.

A dániai Billund talán keveseknek van meg, arról ismeretes, hogy ott található egy Legoland, éppen ezért rengeteg gyerekes család keresi fel a települést. Ám érdemes odafigyelni a részletekre, hiszen a szállásárak az egekben vannak: 100 euró alatt gyakorlatilag semmi sincs, de hotelben inkább 200 euró/éj-re számítsunk 2 fő részére. De legalább a repjegy olcsó: május 10-én, 15-én, 16-án 7 ezer forint környékén utazhatunk, visszafelé a 15., 22., 23., és a hónap két utolsó napja olcsó.

Szintén dániai Koppenhága is csábítóan hangzik, főleg mivel 7919 forintba kerül a jegy május 17-én, visszafelé 23-án jöhetünk olcsón, illetve 30-án.

Horvátország tavasszal is vonzó, sok magyar töltötte ott a húsvétot is, Zadarban júniusban a bátrabbak pedig már meg is mártózhatnak a tengerben. Június 12., 14., 16 és 21.-i időpontokra van olcsó jegy.

Ezeken kívül még Riminibe 8739 forinttól, Brüsszelbe 9515 forinttól, Szófiába 10 129 forinttól, Pisaba 10 746 forinttól, Rómába 10 746 forinttól, Páfoszra 11 999 forinttól, Párizsba 14 117 forinttól kínálnak jegyeket egy útra.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Tovább zuhannak a jegyárak

Éppen a múlt héten írtuk meg, hogy összehasonlítva a március végiekkel, április végére nagyot zuhantak a Budapestről induló repülőjárat árai, tehát mégsem feltétlenül igaz, hogy minél előbb vásároljuk meg a repjegyet, annál olcsóbb lesz. A dinamikus árazás lényege, hogy az online világban a kereslet függvényében real-time drágul egy termék vagy szolgáltatás, tehát akár még az utolsó pillanatban is találhatunk filléres jegyeket népszerű városokba.

@penzcentrum.hu

♬ eredeti hang - penzcentrum.hu - penzcentrum.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem