0 °C Budapest
Beautiful air stewardess inside an airplane.

Új név, új élet: így él az RTL klub egykori sztár műsorvezetője, ez az új munkája

2023. október 3. 19:45

Pokrivtsák Mónika, aki azóta egyébként nevet is váltott, Amerikában él és légiutaskísérőként dolgozik- írja a Story magazin.

Pokrivtsák Mónika a RTL klub 1997-es indulásakor Erős Antóniával volt a csatorna arca, majd hosszú időre eltűnt. Tavasszal adott interjút Vujity Tvrtkónak és elmondta, hogy jelenleg Floridában él és légiutas kísérőként dolgozik, és azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem hiányzik neki a reflektorfény és média világa. Az egykori műsorvezető RTL-es pályafutása előtt a MALÉV-nél dolgozott és onnan került a csatornához, szóval nem ismeretlen számára ez a terep.

Mónika 2009-ben vonult vissza a médiából, és ekkor költözött ki az Egyesült Államokba. Kint ismerte meg jelenlegi férjét, akivel 14 éve élnek boldog párkapcsolatban. A médiától való teljes eltávolodásának férjének is fontos szerepe van, ugyanis a férfi kimondottan nem szereti ezt a világot. Több helyen is éltek kint, és annak ellenére is dolgozik, hogy férjének jól menő vállalkozása van, azt is megtehetné, hogy otthon ül, de saját bevallása szerint azt nem bírná. Az egykori tévés azóta már a nevét is megváltoztatta, immáron Monika Brogannak hívják.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 6. szerda
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem