Overweight man holding slimming pills. Unhealthy way to get slim. Weight loss, dieting, fat burning, pharmacy, medicine concept

Nyugdíjba ment Schobert Norbi: ebből fog megélni a jövőben a fitneszguru

2023. június 10. 13:33

Május elején érkezett a hír, hogy Schobert Norbert cégét, a Norbi Update-et 40 millió forintra büntette a GVH a fitneszgurut, aki ennek ellenére mindent megtesz azért, hogy ne kelljen eladnia a cégét. Azonban a jelek szerint ez nem volt elég, ugyanis a Bors információi szerint Norbi elbúcsúzott a cégtől és mostantól csak tanácsadóként vesz részt a munkában.

Május végén érkezett a hír, miszerint a GVH 40 milliós büntetést szabott ki Scobert Norbert cégére, a Norbi Update-re. Ezt a fitnessguru akkor úgy kommentálta, hogy egy lejárató kampányt intéztek ellene azt sugallva, hogy évek óta hazudik a termékeiről. Holott állítása szerint klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy százezrek életét mentette meg.

Norbi ellen korábban is indultak már eljárások, de akkor megúszta pénzbüntetés nélkül, azonban állítása szerint ez most azért nem volt lehetséges, mert az uniós jogszabályok változtak, így nem lehet élettani hatást tulajdonítani olyan termékeknek, amik nem gyógyszerek. Az üzletemben már ekkor, május elején is utalt arra, hogy el fogja adni a cégét, ami a jelek szerint be is következett:

A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, mert beteg voltam, és ennyi. Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem

– panaszolta el Norbi Hajdú Péter műsorában nem rég, a borsnak pedig most elárulta, hogy mihez fog kezdeni most, hogy „nyugdíjba vonult”.

Bevallom, nagyon furcsa érzés, hogy 20 év után más irányítja azt a birodalmat, amit szerettem volna örökül hagyni a gyermekeimre, az ő gyermekeikre és a későbbi generációkra. De tovább lépünk és megyünk tovább, csak éppen az irány változik meg számomra némiképp. Mostantól a fő célom, hogy támogassam Rékát és közösen létrehozzuk az ő videótárát. Nyár után én is visszatérek a tornához, de nem úgy teszem majd, mint annak idején. Főként a saját korosztályomnak és az idősebbeknek szólnak majd gyakorlataim

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

– mondta el, hozzátéve, hogy szerencsére bár az Update-ből nyugdíjba ment, de mint Norbi szerinte továbbra is van még pár erős éve.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 1175 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM