25 °C Budapest
Sunset light over the majestic peak of Mount Everest, the highest mountain in the world, as seen on top of Gokyo Ri, by Gokyo village in Sagarmatha National Park, UNESCO World Heritage Site in Khumbu region, Solukhumbu district,  eastern Nepal, Asia.

Megszólalt Suhajda Szilárd édesapja: szívszorító üzenetet tett közzé

2023. május 26. 09:59

Facebookon üzent fiának Suhajda Szilárd édesapja. Szerda óta nem tudni, hogy mi történt a magyar hegymászóval, aki oxigénpalack és segítők nélkül indult el megmászni az Everestet. A mentőegységek tudni vélik, hol lehet a hegyen, pénteken elindultak megkeresni, de a családja szerint kicsi az esély, hogy életben találják.

Pénteken hajnalban indult el egy keresőcsapat, hogy megtalálja Suhajda Szilárdot az Everesten. A legfrissebb információk szerint a mentőcsapatok tudják, hol keressék a hegymászót, aki oxigén és teherhordók nélkül indult neki a világ legmagasabb pontjaként ismert, 8848 méteres hegycsúcs megmászásának. Viszont már az itthoni stábja szerint is kicsi az esély arra, hogy életben találják a hegymászót: "azonban én teljes mértékig bízom Szilárdban és hiszek a csodákban" - írta csütörtök éjjel a felesége.

Csütörtök késő este a hegymászó édesapja, Suhajda Tibor is üzent fiának Facebook-oldalán:

Mit is élhetsz át most! Sikerek és kudarcok? Most enged el és csak magadra, a túlélésre gondolj, koncentrálj! Összetartva az ország, barátok és rokonok – VELED VAGYUNK ÉS IMÁDKOZOM, IMÁDKOZUNK ÉRTED és, hogy a kis unokám, a fiad Soma, újra a tenyeredbe tudjon csapni, – hogy szia "édesapa" újra itthon... Könnyes szemmel aggódva, osztom meg én is, a jelenlegi, biztató friss híreket... Szeretünk és nagyon várunk HAZA! Tarts ki, erős vagy!

- írta.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Így szerezheted meg az első 100 vevőd

Egy új vállalkozás indítása vagy egy új termék bevezetése mindig izgalmas, de ugyanakkor kihívásokkal teli időszakot jelent az üzleti életben.

Egyre nehezebb a magyar befektetők dolga: újabb dologra kell most nagyon figyelni

Nincs egyszerű dolguk azoknak a vállalatoknak, amelyek közösségi finanszírozási platformon keresztül szeretnének értékpapírt kibocsátani.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 10. szombat
Margit, Gréta
23. hét
Június 10.
Vasutasnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Portfolio  |  2023. június 10. 09:10