17 °C Budapest
Police car in action with blinking light and siren signal at night in the city. Blurred bokeh background, public lighting lamps.

Sok százmilliós csalás után: teljesen tönkrement az élete Fekete Dávidnak, most végre megszólalt

2023. február 1. 20:30

Exkluzív interjút adott a Fókusznak Fekete Dávid, akit több száz milliós csalással gyanúsítanak. Gyermekeit láthatja, de volt felesége hallani sem akar róla.

14 hónapnyi előzetes letartóztatás után exkluzív interjút adott a Fókusznak Fekete Dávid, a TV2 Megasztárjának egykori versenyzője. Az énekes azt mondta: nagyon kemény volt a börtön, de legalább a gyerekeit láthatja.

Az ügy azzal kezdődött, hogy még 2021-ben az énekes egy nyilvános posztban jelentette be, elválik a feleségétől. Az asszony annyira meglepődött, hogy mérgében kiteregetett néhány dolgot Feketéről, mely szerint több száz milliós tartozásai vannak, melyet az autószalonjával összefüggésben gyűjtött össze.

Kész vagyok egy új kapcsolatra, de a rácsok mögött is sokat tudtam gondolkodni. Nem volt könnyű ez az időszak

- mondta a Fókusznak az énekes.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Fekete Dávid jelenleg házi őrizetben van, ikergyermekeit láthatja ugyan, de a feleségétől végleg elvált. Az énekest 300 millió forint fölötti csalással vádolják.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?