13 °C Budapest
Berlin German - March 31, 2012: Collection of Rolex watches on display in a showcase of a dealer in Berlin.

Ilyen luxusórát hord Balogh Levente, a Cápák között multimilliomos befektetője

2022. január 6. 17:02

Egy kisebb lakás árát érheti az a karóra, amit Balogh Levente viselt a Cápák között legutóbbi adásában - szúrta ki egy önjelölt értékbecslő. A Szentkirályi Ásványvíz elnök-tulajdonosa, illetve a Cápák között multimilliomos befektetője amúgy nemrég arról beszélt a Pénzcentrumnak, hogy kevés dologban szereti a luxust, inkább a minőség érdekli.

Mint arról a Pénzcentrum is beszámolt, múlt héten elindult a Cápák között című üzleti showműsor negyedik évada az RTL Klubon. A befektetők között ebben az évadban is ott ül Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz elnök-tulajdonosa is. Levente, a vállalkozói szemléletmódján és márkaépítési zsenialitásán túl, eleganciájáról is tanúbizonyságot tesz a műsorban. Legutóbb például épp az szúrhatott szemet a szakavatott szemeknek, milyen karóra díszeleg a milliárdos üzletemberen.

Nos, a konkrét választ a "beszeljunkorakrol" néven futó TikTok-csatorna posztolta nemrég. Szerintük a szóban forgó darab egy 'Rolex GMT Master II 126719BLRO'. Amennyiben igaza van az önjelölt óraszakértőknek (valljuk be, nehéz tökéletesen megállapítani a felbontás alapján, de kétség kívül hasonlít), akkor a vállalkozó karját díszítő óra nem olcsó mulatság. Íme:

@beszeljunkorakrol

♬ nuyury on sc - andrea <3

A TikTok-csatorna közlése szerint, melyet mi is ellenőriztünk az interneten gyorskereséssel, a 'Rolex GMT Master II 126719BLRO' 65 ezer eurót, azaz mai árfolyamon mintegy 23 millió forintot kóstál. Érdekesség, hogy Balogh Levente épp év végén árulta el a Pénzcentrum podcastjában, az Első Yardban, hogy nem kifejezetten jellemző rá a luxus életmód.

Használom a luxusnak azt a részét, ami kényelmessé teszi az ember életét, de nekem ez nem meghatározó

- fejtette ki az RTL Klub dörzsölt Cápája, aki szerint nagyon fontos, hogy a vállalkozók, gazdasági vezetők a realitás talaján maradjanak. Hallgasd meg az Első Yard legutóbbi adását itt:

Repkednek a 10-100 milliós befektetések az új évadban is!

A milliárdos egyébként a Cápák között 4. évadának első részében egy savanyúsággal foglalkozó üzletbe szállt be, 10 millió forinttal. A fermentálással foglalkozó testvérpár helyi termelők zöldségeiből készít savanyúságokat üzemében, egészen kis kiszerelésben is, amelyet könnyen magukkal vihetnek a fogyasztók akár egy hosszabb utazásra is. A meglévő kapacitásukkal már nem tudták kielégíteni a vásárlói igényeket, ezért kérték a Cápák segítségét. A Szentkirályi-vezér mellett Tomán Szabina is látott fantáziát a cégben, ő is beszállt az üzletbe.

Érdemes lesz amúgy nézni a következő részt is. Közel 750 millió forintos befektetési igénnyel érkezik ugyanis egy olyan vállalkozó az RTL Cápái elé, akinek vállalkozása hazánkban egyedülálló tevékenységgel bír. A friss előzetesből kiderült, hogy sikerült meggyőznie a nagyhalakat, repkedtek is az euró-százezrek! Vajon milyen vállalkozás kelti fel a befektetők érdeklődését annyira, hogy közel 750 milliót is adnának érte? Vasárnap 18:50-kor kiderül a Cápák között következő részéből! Nézd meg az alábbi előzetest itt:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm