31 °C Budapest
lagzi lajcsi, örökbefogadás

Az örökbefogadás pénzügyi részéről vallott Lagzi Lajcsi: jól jár a kiszemelt

2021. május 8. 17:01

Lagzi Lajcsi most töltötte be a 60-at, és 70-72 éves koráig, azaz még 10-12 évig szívesen gondoskodna egy árva gyermeken. Ez lenne az ő örökbefogadása.

Lagzi Lajcsinak már a nagymamája is felnevelt örökbe fogadott gyermeket. Ez Lajcsinak annak apropóján fontos, hogy mint mondja, mostanra benőtt a feje lágya, 60 éves lett és

úgy gondolom, hogy a társadalmi szerepvállalás nagyon fontos

- emelte ki a Fókusz riportjában, annak apropóján, hogy arra készül, támogatni fog egy szegény, ám tehetséges gyermeket. Ahogy a műsorban elhangzik, ez lesz az ő „örökbefogadása”.

Ennek a dolognak a támogatására egyébként majd a zenei bevételeimet kívánom felhasználni, tehát nem a jogdíjakat, hanem a fellépési díjak egy részét. Amikor ezt megterveztem, úgy gondoltam, hogy 70-72 éves koromig valakit tudok jól támogatni, és én azt végigviszem, és ezt koncepciózusan csináljuk, akkor azt gondolom, hogy tettem valami jót is

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

- vallott Galambos Lajos az „örökbefogadási” céljairól. És hogy milyen támogatást tudna elképzelni a mulatós legenda: tandíj, ruházkodás, albérlet, utazási költségek, ezek mind beleférnének abba, amit Lajcsi 10-12 évig szeretne biztosítani a „fogadott gyermekének”.

Galambos Lajos ugyanakkor ezzel kapcsolatban nem vár jelentkezőket, ugyanis nemrég járt egy gyermekotthonban, és úgy tűnik, máris megvan, akit támogatni fog. A riport azzal zárul, hogy a muzsikos reméli, példáját sokan követik majd.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Eurojackpot nyerőszámai a 24. héten

Június 18-án este kihúzták az Eurojackpot 2021/24. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten senki sem ütötte meg a főnyereményt, így az tovább halmozódik.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 25. péntek
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?