Pénzcentrum

Tejszínes tárkonyos raguleves recept: tárkonyos raguleves sertéshúsból

2020.11.20. 22:00

Tejszínes tárkonyos raguleves sertéshúsból: mutatjuk, hogyan készül a tárkonyos raguleves recept egyszerűen. Igazán isteni a tárkonyos raguleves sertéscombból, sok fűszerrel!


A tárkonyos raguleves receptjének népszerűsége évtizedek óta töretlen: nemcsak, hogy egy igazán finom, laktató ételről van szó, de a tárkonyos raguleves abszolút megállja a helyét a magyaros ízek világában is. Cikkünkben leírjuk, hogyan készül az eredeti tejszínes tárkonyos raguleves sertéscombból: mire figyeljünk oda a tárkonyos raguleves készítése során, hogyan savanyítsuk a levest, illetve mikor, mennyi tárkonyt tegyünk bele!

A tárkonyos raguleves hozzávalói


Tárkonyos raguleves cipóban

A tárkonyos raguleves elkészítése

Érdekesség

Gondoltad volna, hogy mennyei tárkonyos raguleves készül maradék pörköltből? Ha túl sok disznó pörköltet főztünk, a maradékot érdemes lefagyasztanunk, ugyanis néhány hét múlva, ha vannak otthon zöldségek, nagyszerű leves alapanyaga lehet - sőt, sokkal egyszerűbben és gyorsabban is elkészül, ugyanis a pörköltet csak bele kell főznünk a zöldséges lébe!


URL: https://www.penzcentrum.hu/otthon/tejszines-tarkonyos-raguleves-recept-tarkonyos-raguleves-serteshusbol.1106036.html