Pénzcentrum

Tolvajt fogtak: Ördög Nóráék kisboltjában bővül a csapat, te is jelentkezhetsz

2020.09.25. 09:49

Ördög Nóra és Nánási Pál nagy bejelentése után - ti. hogy tovább terjeszkednek Akarattyán - először jelentkezett videóval, amiből kiderül, milyen dilemákkal szembesültek az új hely nyitását illetően. Időközben az első bolti lopás is megtörtént a kisboltban, viszont a tolvajt szinte azonnal fülöncsípték. Azt is megtudhattuk, hogy ismét bővül Nánásiék csapata, mutatjuk, kiknek a jelentkezését várják.


Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltjának sztorija folytatódik: augusztusban jelentették be, hogy kinőtték a Nekem a Balaton-t és új hely nyitásán gondolkodnak, azonban azóta nem nagyon árultak el részleteket. Tegnap viszont új videóval jelentkeztek, amiből kiderült, hogy lehetséges, nem is egy hanem több új helyet is nyitnak majd.

{{KAPCSOLODO:1101208}}

A kisbolt, mint kiderült utószezonban hoz annyi forgalmat, mint amire Nóriék a nyáron számítottak. Megtörtént az első bolti lopás is, azonban a tolvaj nem jutott messzire a zsákmánnyal. Az új videóból az is kiderül, hogy milyen dilemmákkal szembesült a házaspár az új hely nyitását illetően, valamint, hogy a csapatuk ismét bővül. Elmondták, kiknek a jelentkezését várják:

{{EMBED:https://www.youtube.com/embed/pSVY4abpAgs?rel=0}}

Címlapképünk csak illusztráció, forrás: Getty Images


URL: https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/tolvajt-fogtak-ordog-noraek-kisboltjaban-bovul-a-csapat-te-is-jelentkezhetsz.1103106.html