Pénzcentrum

Itt van Orbán Viktor bejelentése: a második hullám decemberben tetőzhet

2020.09.16. 17:13

Szeptember 16-án 17 óra magasságában, a kormányülés után bejelentést tett Orbán Viktor. Mint azt a miniszterelnök elmondta, a második hullám valamikor december-január folyamán érheti el csúcspontját. A kormány friss döntéseit bejeletve Orbán elmondta, Magyarország fenntartja az érvényben lévő beutazási korlátozásokat; több helyen kötelezővé teszik a maszkviselést (tömegközlekedés, kiskereskedelem, mozi, színház, hivatali ügyintézés, egészségügy); a teljes körű látogatási tilalmat továbbra is fenntartják a kórházakban és idősotthonokban; október 1-től kizárólag testhőmérséklet ellenőrzés után lehet belépni az iskolákba (diákoknak és tanároknak egyaránt); a koronavírus-tesztek (vélhetően a PCR-tesztekre gondolt a miniszterelnök) hatósági árasok lesznek, a nem lehet többet, semmilyen jogcímen sem elkérni 19500 forintnál; valmaint a szórakozóhelyeknek este 11 órakor, egységesen be kell zárniuk.

Pénzre van szükséged? A Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorának segítségével könnyen megtalálhatod a számodra legkedvezőbb megoldást.


A bejelentést IDE KATTINTVA is megnézheted a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán.

{{EMBED:https://www.youtube.com/embed/uLIUrai618k?rel=0}}


URL: https://www.penzcentrum.hu/biztositas/itt-van-orban-viktor-bejelentese-a-masodik-hullam-decemberben-tetozhet.1102626.html