Pénzcentrum

Fontos változás az OTP-nél: erről minden ügyfélnek érdemes tudnia

2020.05.06. 16:31

Átalakul és nevet vált az OTP Bank treasury üzletága, OTP Global Markets néven folytatja nemzetközi pénz- és tőkepiaci tevékenységét - közölte a hitelintézet.


Az OTP Csoport egységes alapelvek és standardok mentén működteti a tőkepiaci kereskedési és értékesítési tevékenységet minden célpiacán - írták. A következő időszakban még nagyobb hangsúlyt fektetnek a csoportszintű megoldások kidolgozására, az elemzési és befektetés tanácsadási tevékenységre, intézményi oldalon pedig a nemzetközi kötvény- és részvénypiacok csoportszintű elérésére, valamint a tőzsdei derivatívák kezelésére.

Az új, Global Markets elnevezés célja, hogy megfelelően tükrözze a bankcsoport nemzetközi, valamint csoportszintű pénz- és tőkepiaci szolgáltatásainak széles spektrumát.

A névváltással párhuzamosan zajló szervezeti átalakítás és szolgáltatásfejlesztés célja, hogy az OTP Global Markets néhány éven belül egy egyedülállóan széles termékpalettával és ügyfélállománnyal rendelkező regionális piaci szereplővé váljon a befektetési szolgáltatások területén - mondta Bánfi Attila, az OTP Global Markets ügyvezető igazgatója a közlemény szerint.


URL: https://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/fontos-valtozas-az-otp-nel-errol-minden-ugyfelnek-erdemes-tudnia.1094802.html