Pénzcentrum

Csütörtök reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. április 9.)

2020.04.09. 07:45

Csütörtökön indulnak a nagy akciók! Ha nem akarsz lemaradni a nap legfontosabb híreiről, vagy arról, milyen időre kell ma készülni, esetleg hogy hol érdemes intézni a bevásárlást, olvass el minden információt egy helyen a Pénzcentrumon. Nem csak a napi árfolyamot, a lottószámokat is megtudhatod! Mutatjuk, mit hoz ezen a héten a csütörtök, 2020. április 9.


Névnap

Erhard

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 358.39 Ft
USD: 329.90 Ft
CHF: 339.56 Ft
GBP: 408.44 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 32863.79
OTP: 8800 Ft
MOL: 1941 Ft
RICHTER: 6400 Ft

Skandináv lottó

Országos középtávú előrejelzés

Április 9. csütörtök: Általában felhőtlen idő várható, legfeljebb délután az Alpokalján és a Kisalföldön lehet kevés felhő. Csapadék nem lesz. A többnyire mérsékelt nyugati, délnyugati szelet napközben egy-egy élénk lökés kísérheti az északi megyékben. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul. Késő estére általában 8, 14 fok közé hűl le a levegő.

Április 10. péntek: Eleinte túlnyomóan derült lesz az ég, majd napközben gomolyfelhők képződnek. Csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között valószínű. Talajmenti fagy még nem zárható ki.

Április 11. szombat: A kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 2 és 8 fok között alakul, de északkeleten gyenge fagy sem kizárt. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Többnyire kedvezőek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei. Száraz utakon autózhatunk. A Dunántúlon kísérhetik több helyen élénk, kezdetben Sopron környékén időnként erős lökések a D-i szelet.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!


URL: https://www.penzcentrum.hu/utazas/csutortok-reggeli-tulelocsomag-idojaras-hirek-arfolyamok-nevnap-2020-aprilis-9.1092508.html