Pénzcentrum

Így tudsz az Auchanból rendelni akár már holnapra is: érdemes figyelni

2020.03.25. 16:27

A Tesco, az Aldi és a Tchibo után újabb kiskereskedelmi áruházlánc jelentett be változásokat az online leadott házhozszállításokkal kapcsolatban.


Az Auchan az alábbi levelet küldte ki regisztrált felhasználóinak:

"A napokban tapasztalható rendkívüli helyzet érinti online áruházunk szolgáltatásait is, erről szeretnék az alábbi formában tájékoztatni.

Élelmiszer rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatás

Élelmiszer szállítási kapacitásaink rendkívül telítettek, de folyamatosan fogadunk és szállítunk ki rendeléseket. Azon dolgozunk, hogy minél több új időablakot tudjunk nyitni, melyeket biztonsággal ki tudunk szállítani Önöknek.

Naponta három alkalommal nyitunk új kiszállítási időpontokat (amennyiben kapacitásunk engedi):

Folyamatosan dolgozunk többlet erőforrás bevonásán, hogy még több vásárlót tudjunk kiszolgálni. Az áruszállítási folyamatok nem teszik lehetővé a termékek kontaktusmentes átadását. Ezért az érvényben lévő hatósági előírások betartása érdekében és azoknak megfelelve munkatársaink nem adhatnak át rendelést olyan helyszínen, illetve címen, ahol a kihelyezett hatósági jelzés alapján járványügyi megfigyelés alatt álló személy tartózkodik. 

{{KAPCSOLODO:1091128}}

Kérjük ezt a rendelés leadásakor szíveskedjenek figyelembe venni, illetve a már leadott rendeléseket ennek megfelelően kérjük törölni. Az erre vonatkozó adatkezelési információk itt megtekinthetőek.

Vállalatunk teljes csapata a beszállítóinkkal közösen azon dolgozik, hogy minden áruházunkban elérhetőek legyenek termékeink, így az online rendeléseket kiszolgáló 3 áruházunkban is. Ennek ellenére a megnövekedett terhelés miatt a helyettesítő termékek aránya is megnövekedhet és előfordulhat, hogy bizonyos terméktípusokból helyettesítő terméket sem tudunk szállítani.

A szokásostól lényegesen nagyobb megrendelések futár kollégáinkra is nagy terhelést rónak, ezért arra kérjük vásárlóinkat, hogy a termékek átadásakor szíveskedjenek kollégáink kéréseit maradéktalanul betartani!

A fizetéshez használt bankkártya terminálokat minden átadás után fertőtlenítik kollégáink, de vásárlóinkat is kérjük, hogy átvétel előtt és után alaposan mossanak kezet, a rendelések átvételét igazoló aláírást saját tollal tegyék meg. Info Centerünkben dolgozó kollégáink nem tudják a rendeléseket módosítani, sem a termékek, sem a kiszállítás időpontját illetően.

Nem élelmiszer (műszaki - szórakoztató elektronika - játék és kerti felszerelések)

Szállító partnereink a rendkívüli helyzet miatt, vásárlóink és a futárok biztonsága érdekében az alábbiakat vállalják a kiszállítás során és kérik vásárlóinktól:

Több partnerünk is előre egyeztet a címzettekkel, hogy a veszélyhelyzeteket el tudják kerülni:

Szállító partnereink az alábbi esetben megtagadhatják a kiszállítást:

Az Auchan bekerült azon vállalatok közé, amelyek működését a Kormány lét fontosságúnak tartja. Ennek eredménye egy együttműködés, azzal a céllal, hogy az áruellátás és a vásárlók kiszolgálása folyamatos és zökkenőmentes tudjon maradni.
Minden kollégánk azon dolgozik, hogy áruházaink a teljes nyitvatartási időben a megszokott körülményeket tudják biztosítani."


URL: https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/igy-tudsz-az-auchanbol-rendelni-akar-mar-holnapra-is-erdemes-figyelni.1091236.html