Pénzcentrum

Koronavírus: változik a magyar ALDI-k nyitva tartása; így védik a vásárlókat, dolgozókat

2020.03.21. 16:11

A koronavírus-járvány miatt - a vásárlók és dolgozók védelmében - rövidített nyitva tartási időre állnak át az ALDI diszkontok Magyarországon - szúrta ki a Pénzcentrum az ALDI Magyarország hivatalos Facebook-oldalán.


A tájékoztató szerint az üzletek nyitva tartása március 23-tól átmenetileg az alábbiak szerint változik:

Mint azt az új nyitva tartási idővel kapcsolatban a posztban Bernhard Haider, országos ügyvezető igazgató írja: "Az új nyitvatartási rend mindannyiunk érdeke. Az egészségmegőrzés mellett célunk, hogy csökkentsük munkatársaink leterheltségét mind a boltokban, mind a központi raktárban, és továbbra is a megszokott színvonalon szolgáljuk ki Önöket. Az intézkedés bevezetésével több idő jut majd polcaink feltöltésére, a vásárlói igények kielégítésére. Az új nyitvatartási rend hatásait folyamatosan elemezni fogjuk, és szükség esetén döntésünket felülvizsgáljuk."

Bernhard Haider tájékoztatása szerint másik fontos, a dolgozókat és a fogyasztókat egyaránt védő változás, hogy a pénztárakhoz védőplexiket szerelnek fel. Íme az ALDI Magyarország hivatalos Facebook-oldalán megjelent tájékoztató:


URL: https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/koronavirus-valtozik-a-magyar-aldi-k-nyitva-tartasa-igy-vedik-a-vasarlokat-dolgozokat.1090888.html