Pénzcentrum

Ekkora a baj? Ennyiért megy házhoz haknizni Damu Roland

2019.12.29. 14:55

Vajna Tímea egykori kedvese összeveszett önálló estjeinek rendezőjével, Tóth Ádámmal, így most fellépési lehetőségeket keres: 65 perces előadását bárki házhoz rendelheti, vagy akár esküvőkön, iskolában is szívesen előadja műsorát - persze jól megkéri az árát.


Damu Roland mindent egy lapra tett fel: "Én és Én" című önálló estjét januárban még öt alkalommal lehet látni színpadon, ám a belépés már ingyenes, a színész csak adományokat fogad el. Ezzel persze nem értett egyet a darab rendezője, Tóth Ádám, így a kettejük közötti együttműködés megszűnt, a Budapesti Showszínház nem támogatja tovább Damu önálló estjét - számol be a Ripost.

Ezért találta ki, hogy bárki megrendelheti 65 perces önálló estjét, esküvőre, céges rendezvényre, születésnapra, de még iskolákba is szívesen ellátogat énekelni, gitározni, szavalni.

Egy hatvanöt perces műsor 150 ezer forintba kerül, plusz áfa.

Minden egy lapon

Utolsó lehetőségként kezeli Damu Roland, hogy önálló színházi estje lett - számolt be korábban a Pénzcentrum. A korábbi sorozatsztár szerint mindent egy lapra tett fel azért, hogy színészként újra érvényesülni tudjon.

Nem vesznek engem körül nagyon-nagyon jóakaró és támogató emberek. Nekem nincsen szponzorom, menedzserem, mecénásom, nincsen senki, aki nekem segítene

- mondta el a TV2-nek adott interjújában Damu, aki arról is beszélt, hogy nagy reményeket fűz az Én és én című önálló színházi estjéhez, amivel visszatérhet a színpadra. Az interjúban azt mondta, hogy bízik abban, hogy az emberek szeretni fogják az előadását, mert most mindent egy lapra tett fel ezért, hogy újra színészként érvényesüljön. A színházi bevételein túl más jövedelemre ugyanis nem számíthat.

 Nem tudok mást csinálni emellett. Ez egész embert követel fizikailag, idegrendszerileg, érzelmileg, mindenhogyan. Emellett nem tudok civil foglalkozást űzni, mert ott van egy munkaidő és munkarend. Abba nem férne bele a próba, ha megint étteremben dolgoznék reggel tíztől este tízig

- mondta el az interjúban.


URL: https://www.penzcentrum.hu/otthon/ekkora-a-baj-ennyiert-megy-hazhoz-haknizni-damu-roland.1086843.html