Pénzcentrum

Nyíltak meg ajtók, de többre számítottunk: megszólalt az X-Faktor sztárja

2019.11.20. 08:15

A borszéki Kalandor zenekar 2018 szeptemberében alakult, azóta több saját dallal is debütáltak, valamint angol, magyar és román nevű dalok feldolgozásait is hallani lehet tőlük. A HelloVidék a zenekar gitárosával, és egyben a zenekar vezetőjével, Mosneág Gellérttel beszélgetett.


HelloVidék: Hogyan alakult meg a zenekar? Honnan ismeritek egymást és mióta zenéltek együtt?

Mosneág Gellért: Korábban már volt egy zenéltünk együtt Norbival és Annával, azonban úgy döntöttünk, hogy egy új zenekart hozunk össze azzal a céllal, hogy saját dalokat írjunk. Ezért lett a nevünk Kalandor. Norbival hamar szoros barátság alakult ki közöttünk, és ugyan azt a célt tűztük ki magunknak, Annával pedig 2007 óta vagyunk együtt, amit 2017-ben megerősítettünk egy házassággal. Szilárdot gyerekkora óta ismerem, tagja volt egy zenekarnak, akiket én oktattam. Mivel ismertem, és tudtam, hogy neki is ugyan azok a céljai, szeretne fejlődni, ismertté válni és bírja a gyűrődéseket, ezért meghívtuk a zenekarba 2018 szeptemberében egy kocsmában a születésnapján. Az együttes megalakulását ezért attól a ponttól számítjuk, amikor Szilárd is a zenekar tagja lett.

Ha érdekel a teljes interjú, a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!


URL: https://www.penzcentrum.hu/otthon/nyiltak-meg-ajtok-de-tobbre-szamitottunk-megszolalt-az-x-faktor-sztarja.1085351.html