Pénzcentrum

Újabb fordulat L. L. Junior kisfiának tragédiájában: feleségét perli a sztár

2019.09.03. 18:31

L. L. Junior kisebbik gyermekének halála után magához vette a nagyobbik fiút, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, őt hibáztatja ugyanis a tragédiáért. Pereskedni akar.


A Pénzcentrumon mi is beszámoltunk arról, hogy szombat este egy tragikus közúti balesetben elhunyt L. L. Junior kisebbik fia. Azóta kiderült többek között (bár az esetet még vizsgálják), hogy a gázoló autó sofőrje szabályosan közlekedett, esélye sem volt, az elé kilépő gyerekkel szemben.

{{KAPCSOLODO:1082367}}

A kisgyerek családjában azonban elharapództak az indulatok, a Bors ugyanis úgy tudja, hogy a gyászoló zenész kisebbik gyermekének halála után magához vette a nagyobbik fiút, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, őt hibáztatja ugyanis a tragédiáért. 

A lap azt írja, hogy L. L. Junior már a tragédia másnapján azt írta közösségi oldalán: háborog a lelke, jogi lépéseket fontolgat. Az énekes ügyvédjétől pedig úgy értesült a lap, hogy a zenész a dolgok jelenlegi állása szerint vissza sem adná anyukájának a kisfiút.

(Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán)


URL: https://www.penzcentrum.hu/biztositas/ujabb-fordulat-l-l-junior-kisfianak-tragediajaban-feleseget-perli-a-sztar.1082469.html