Pénzcentrum

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.07.11)

2019.07.11. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.07.11).


Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.07.11).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön az északi, északkeleti megyékben alakulhat ki elszórtan zápor, zivatar. Nyugaton felhősebb, másutt többnyire napos, gomolyfelhős idő valószínű. Marad az élénk északnyugati szél, több helyen erős lökésekkel. A hűvös reggelt követően 22-27 fok várható, az alacsonyabb értékeket északkeleten mérhetjük.

Pénteken kezdetben keleten még nagy területen kisüt a nap, de nyugat felől már erősen növekedni kezd a felhőzet. A Dunántúlon elszórtan alakulhatnak ki záporok, néhol zivatar. Helyenként átmenetileg feltámad a nyugati, délnyugati szél. 20-26 fok valószínű, nyugaton lehet hűvösebb.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön északon, északkeleten fordulhat elő elszórtan zápor, gyenge zivatar. Ezek környezetében vizes, csúszós útszakaszokkal találkozhatnak az útnak indulók. Élénk, helyenként erős északi, északnyugati szél ronthatja a járművek egyensúlyát. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön is frontmentes marad az idő. A hűvös hajnal következtében kialakult kopásos eredetű ízületi bántalmak napközben fokozatosan mérséklődnek és megszűnnek. Az északnyugati szél sokfelé élénk, erős marad, ez pedig igencsak megnehezíti a fejfájósok napját. Érdemes kerülni a stresszes helyzeteket és óránként elfogyasztani legalább egy pohár vizet. Ajánlott minél több szezonális zöldség, gyümölcs, könnyű ételek fogyasztása.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon


URL: https://www.penzcentrum.hu/utazas/idojaras-mire-szamithatunk-ma-20190711.1080425.html