Pénzcentrum

Lezárul egy korszak: kiszáll a sorozatból a Barátok Közt egyik főszereplője

2019.05.03. 08:23

Húsz év után távozik az RTL napi sorozatából az egyik ikonikus főszereplő. A Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltánnál elmondása szerint megszólalt a "vészcsengő".


Elhagyja az RTL Klub több mint húsz éve futó napi sorozatát, a Barátok köztöt a főszereplője - írja a Bors. Szőke Zoltán, aki a szappanoperában Berényi Miklóst alakítja, állítólag azért döntött így, mert nem tudott azonosulni a gátlástalan vállalkozó figurájával. A lap szerint Szőke már tavaly utalt arra, hogy ha a forgatókönyvírók nem változtatnak a történeten, fel fog mondani, az utóbbi években ugyanis a spiritualitás felé fordult, és ez kizárja, hogy agresszív üzletembert játsszon, ilyenkor ugyanis "a lelkében megszólal a vészcsengő".

A Barátok Közt a magyar RTL adásával egy időben, 1997-ben indult, többnyire minden hétköznap jelentkezik. A sorozatnak kulcsszerepe volt a piacvezető csatorna sikerében, Szőkének pedig a sorozat népszerűségében. Arról még nincs információ, hogy Berényi Miklóst kiírják-e a sorozatból, vagy másik színésszel helyettesítik, amire volt már példa a Barátok köztben.


URL: https://www.penzcentrum.hu/karrier/lezarul-egy-korszak-kiszall-a-sorozatbol-a-baratok-kozt-egyik-foszereploje.1077629.html