Pénzcentrum

Budapesten bútorozott össze a KIKA ezzel az elektronikai áruházzal

2017.04.20. 18:01

Első alkalommal nyitott bútoráruházban üzletet az Extreme Digital. Az e-kereskedő arra számít, hogy a Kika soroksári üzletében kiemelt forgalmat bonyolít majd háztartási gépekből és különböző otthoni kiegészítőkből.


A Kika kívül-belül teljesen megújult soroksári áruházában nyitja meg új, tizenhetedik szaküzletét az Extreme Digital, de a magyar online kereskedő mellett az Abra Bútor is ugyanitt nyitja meg üzletét. Mindhárom vállalkozás a nemzetközi Steinhoff-cégcsoport tagja, a közös helyszínnel pedig komplett megoldást nyújthatnak azoknak a vásárlóknak, akik otthonukat rendezik be vagy újítják fel.

Az azonos cégcsoporthoz tartozó áruházak együttműködése nyomán az e- kereskedő soroksári üzletében vásárlóknak hamarosan arra is lehetősége lesz, hogy a bútor áruházakban megrendelt bútorral azonos napon szállíttassák házhoz ingyenesen az otthonukba kiválasztott hűtőgépet, mosógépet, vagy egyéb háztartási eszközt, esetleg nagyképernyős televíziót.

A helyszín sajátosságai nyomán arra számítok, hogy a soroksári üzletben különösen népszerűek lesznek a háztartási nagygépek, és a televíziók is, hiszen ezek mind olyan berendezések, amelyek elhelyezését pontosan meg kell tervezni a lakáson belül

- nyilatkozta Várkonyi Balázs, a cég társalapító ügyvezető igazgatója.

A lakberendezési cikkeket kínáló partnerekkel való együttműködés azért is kiemelten fontos, mert a vállalat statisztikái szerint a mosogatógépek és sütők 70-75 százalékát beépíthető kivitelben vásárolják az ügyfelek, de már az eladott hűtőgépek 30 százaléka is ilyen kivitelű. Emellett a magyar vásárlók egyre nagyobb képernyős tévét választanak, az 50 colos vagy még ennél is nagyobb óriásképernyők praktikus elhelyezéséhez pedig szintén megfelelő bútort kell választani.

Új üzletével a már bevált hibrid üzleti modelljét erősítik, vagyis a vállalat online áruháza mellett hagyományos üzleteket is működtet. Ezekben a boltokban az óriási raktárkészletből azonnal meg lehet vásárolni a legnépszerűbb termékeket, másrészt szakemberek segítenek a vevőknek a megfelelő termék kiválasztásában és a hitelügyintézésben is. Emellett akár online vásárlás esetén is lehetőség van arra, hogy a vevő személyesen fizesse ki, és vegye át rendelését.


URL: https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/budapesten-butorozott-ossze-a-kika-ezzel-az-elektronikai-aruhazzal.1054839.html