Pénzcentrum

Bombariadó a Nyugatiban: jelentős késésekre lehet számítani

2014.06.18. 22:40

Budapest Nyugati pályaudvart 21 óra 20 perctől teljesen lezárta a rendőrség bombariadó miatt. Jelenleg sem fogadni sem indítani nem tud vonatot a pályaudvar - közölte a MÁV.

Friss! 23:00 után újraindult a közlekedés
Újraindult a közlekedés a Nyugati pályaudvaron, miután a rendőrség engedélyezte a közlekedést - közölte a Mávinform nem sokkal 23:00 óra után.

A vasúttársaság közlése szerint a vonatok - igaz, jelentős késéssel - már beérkeznek és indulnak a Nyugatiból. A menetrend szerinti közlekedés a feltorlódások és a szerelvényfordulók miatt csak holnap hajnalra állhat helyre. Addig 40-50 perces késések is előfordulhatnak.


21 óra 05 perckor ismeretlen telefonáló jelezte a rendőrhatóságnak, hogy bombát helyeztek el a Nyugati pályaudvaron. A bejelentést követően a rendőrség 21 óra 20 perckor lezárta a Nyugati pályaudvart, a tűzszerészek megérkezése után.

A vonatok a szobi oldalról Rákospalota-Újpest, a ceglédi, a szegedi és a lajosmizsei vonalról, csak Kőbánya-Kispest állomásig tudnak közlekedni és onnan indulni. A vizsgálat előre láthatóan körülbelül másfél 2 órát vesz igénybe. A menetrend szerinti közlekedés a szerelvényfordulók miatt csak holnap hajnalra állhat helyre.

 


URL: https://www.penzcentrum.hu/utazas/bombariado-a-nyugatiban-jelentos-kesesekre-lehet-szamitani.1040821.html