2020. július 4. szombat Ulrik

Több mint 50 ezer magyar léte a tét: ők már léptek a Brexit miatt

  • hvg.hu
  • 2019. november 5. kedd 10:01

Szeptember végéig 55 600 magyar kérelmezte az Egyesült Királyságban a letelepedett státuszt - hangzott el az Országgyűlés Európai ügyek bizottságában - írja a hvg.hu.

Szeptember végéig 55 600 magyar kérelmezte az Egyesült Királyságban a letelepedett státuszt - hangzott el az Országgyűlés Európai ügyek bizottságában. A lap azt is írja, hogy az Egyesült Királyságban élő, a kormány által 150-200 ezer fősre becsült közösség helyzetét rendezték a brit jogszabályok, és a viszonyosság alapján az itt élő britekét is.

Az 55 ezres regisztráció egyébkén a tízedik legmagasabb a nemzetek közül, és bár sokan úgy gondolják, hogy a bevándorlásban a kelet-közép-európai országok járnak élen, valójában a magyarok előtt vannak a franciák, az olaszok vagy a spanyolok is. (A listát, nem meglepő módon a lengyelek vezetik nagyjából egymillió regisztrációval.)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk