2019. május 27. hétfő Hella

Távozik a legendás magyar sportriporter: 18 év után köszönt el az F1-től


18 év után köszönt el a Forma-1 rajongóitól Szujó Zoltán, aki a jelek szerint váratlanul távozott. A szombati harmadik szabadedzést már nem ő közvetítette az M4-en.

A Formula-1-es versenyek állandó magyarországi kommentátora, az M4 Sportnál dolgozó Szujó Zoltán Instagram-oldalán arra utaló bejegyzést tett közzé, hogy 18 év után kilép az F1 világából. A sportcsatorna egyelőre nem kommentálta a népszerű sportriporter mondatait. Az Index elérte Szujót, aki szintén nem akart nyilatkozni.

Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik - legalábbis egyelőre. Sokat tanultam a világról, az emberekről és saját magamról az elmúlt 18 évben. Köszönöm, hogy figyeltetek, és ne feledjétek: #oveketbekapcsolni!

- írta Szujó Zoltán közösségi oldalán.

A Nemzeti Sport azt is észrevette, hogy a Formula-1-es Barcelonai Nagydíj harmadik szabadedzését szombaton Ujvári Máté és Wéber Gábor közvetítette Szujó helyett.

FRISSÍTÉS

Közben kijött MTVA közleménye, amely azt írja, hogy a sportriporter-kommentátor súlyosan megszegte a szerződésében vállaltakat, ezért a közmédia úgy döntött, hogy kényszerűségből felbontja a műsorvezető cégével kötött kontraktust. Hogy pontosan miről van szó, azt nem közölték.

A történtek miatt az MTVA a jövőben nem Szujó Zoltánnal képzeli el a Formula-1-es műsorok közvetítését. A közmédia sok sikert kíván a műsorvezetőnek a szakmai és a magánéletében - áll a közleményben.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

A legtöbb magyar szülő elrontja: apróság, de a gyerek jövője múlik rajta
Vajon mi befolyásolja, hogy tudsz-e megtakarítani, vagy hónapról hónapra élsz?


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS