2021. február 27. szombat Ákos, Bátor

Orbán Viktor: az első lépések között enyhíteni kell az este 8 óra utáni kijárási tilalmat


Orbán Viktor ismét a Facebookon jelentkezett be tegnap este, hogy a nemzeti konzultáció kitöltésére ösztönözze a lakosságot. Mint mondta: arról, hogy meddig kell még együttélni a korlátozásokkal, abban a járványügyi szakemberek döntenek, viszont a nyitás részleteinek kérdéseiről mindenki elmondhatja a véleményét. A videóból az is kiderült, hogy a miniszterelnök a fokozatos nyitás híve, és először a 8 óra utáni kijárási tilalmat oldaná fel.

"Ez a pillanat is végre elérkezett: tudunk értelmesen konzultálni arról, hogy milyen körülmények között és hogyan oldjuk fel a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozásokat. Épp elegünk van már ebből, szabadulni akarunk tőle. Hogy mikor szabadulhatunk, abban természetesen a járványügyi szakemberek hangja, szava, véleménye lesz a döntő. De hogy milyen körülmények között, hogyan, hány lépésben történjen, nos, ott mindenkinek számít a véleménye" - mondta el a miniszterelnök, arra buzdítva a "facebookosokat", hogy töltsék ki a Nemzeti konzultációt.

A videóból kiderült, hogy Orbán Viktor mit válaszolna egyes kérdésekre. Arra a kérdésre, hogy Egyesek szerint a járványügyi korlátozó intézkedéseket fokozatosan, lépésről lépésre fel lehet oldani. Mások szerint ezt csak a járvány végén, egy lépésben lehet megtenni. Ön mit gondol erről? a miniszterlenök a Fokozatosan, lépésről lépésre kell feloldani a korlátozásokat választ adta. A védettségi igazolvánnyal kapcsolatos előjogokról szóló kérdésre (Azok, akik beoltatják magukat vagy átestek a betegségen, védettségi igazolványt kapnak. Vannak, akik támogatják, hogy az ilyen igazolvánnyal rendelkezők felmentést kapjanak egyes korlátozó intézkedések alól. Ön mit gondol erről?) a Támogatom választ jelöli a videóban.

Orbán Viktor szerint a kijárási korlátozás enyhítésére is szükség lenne: a Vannak, akik szerint - amint a járványügyi helyzet engedi - az első lépések között enyhíteni kell az este 8 óra utáni kijárási tilalmat. Ön egyetért ezzel? kérésre az Igen választ jelölte.

Címlapkép: Getty Images

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos

Lidl

02.25-03.03
Országos

Interspar

02.24-03.31
Országos


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked